top of page

FAQ

Vanliga Frågor & Svar

Här nedanför kommer några vanliga frågor som vi brukar få, för att snabbt kunna få ett svar utan att behöva kontakta oss så har vi listat upp dom här och skrivit svaren. Om ni inte hittar ert svar nedanför kontakta oss via telefon, epost.

 

Kan privatpersoner också handla på Bworkr.se?

Ja, alla är välkomna att handla hos oss!

 

Har ni alltid fri retur?

Vi har alltid ett fritt byte, dock vid full retur där du lämnar tillbaka allting du har köpt returnerar vi hela beloppet minus frakt.

 

Kan jag få tryck på mina kläder jag köper hos er?

Ja, vi har möjligheten att anlita ett tryckeri för att hjälpa till med trycksaker, reklam och marknadsföring. Hör av dig till oss via mail eller telefon om du är intresserad.

 

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är mellan 2-5 arbetsdagar, allting beror på om vi har varan vara i lager. För att försäkra dig om att din order kommer fram samma vecka så rekommenderar vi att göra din order innan kl 11.00 på tisdagar.

 

Jag hittar inte en specifik produkt jag vill köpa, vad gör jag?

Vi strävar ständigt mot att alltid erbjuda varor av högsta kvalitet, om du inte hittar något du söker så uppskattar vi om du kontaktar oss och frågar om vi har möjlighet att lägga till det. 
 

Min order har inte kommit fram, vad gör jag?

Om du misstänker att det har blivit något strul med din order så kan du först leta fram din order och anger ditt sändningsnummer. Om du inte hittar någon information själv så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med att undersöka problemet.

 

Säljer eller använder Arbetsbyxor.com mina personuppgifter till en tredje part?

Nej, vi tar sekretess, personuppgiftslagen (PUL) och den nyligen införda GDPR lagen väldigt seriöst. Vi kommer aldrig sälja eller dela med oss av dom personuppgifterna ni anger.

bottom of page